Wat is een dorpsquiz?

Wat is het?     Inschrijven     Reglement     Tips     Contact
 

Wat is een 'dorpsquiz'?

Een dorpsquiz speel je mét elkaar, tegelijk met vele andere dorpsgenoten. Je speelt met je team bij iemand thuis, ergens in Linschoten. Het is dus geen pubquiz, die speel je in één ruimte met de andere teams. Voorop staan gezelligheid, verbinding en uitdaging. Natuurlijk gaat een dorpsquiz ook voor een klein gedeelte over ons mooie dorp Linschoten: over de geschiedenis, de omgeving, bedrijven en verenigingsleven. Maar niet alleen ... een dorpsquiz gaat beslist ook over heel andere onderwerpen. Bijvoorbeeld over schoolkennis, televisie en film, kunst, politiek, muziek en geluid, sport en spel, planten en dieren, Nederland, enz. Dit maakt het ook voor niet-Linschotenaren interessant deel te nemen.
 
Er zijn kennisvragen, ludieke opdrachten, opzoekvragen, creatieve opdrachten en alles wat er verder nog meer te bedenken valt. Oplossingen vind je op de computer, in huis, op straat, door te bellen met vrienden en door de handen uit de mouwen te steken. Heel gevarieerd én actief dus.
De teams bestaan uit circa 10 tot soms wel 25 personen. Van jong tot oud, iedereen kan meedoen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Vorm een team samen met vrienden, familie, collega’s, fijne buren, maar denk ook eens aan die buurvrouw die vaak alleen thuis zit of aan de mensen die net nieuw zijn in je straat. 
 
Voor het team wordt een originele pakkende teamnaam bedacht en gezamenlijk bepaalt het team op welke locatie zij de quiz gaan spelen. Dat kan bij iemand thuis zijn, maar ook in de kantine van je vereniging. Waar dan ook, als het maar in Linschoten is.
De dorpsquiz wordt in de avond door alle teams tegelijkertijd gespeeld met vaste begin- en eindtijd.
 
Klinkt dit als een te gekke uitdaging? meld je dan HIER aan of ga naar de inschrijfpagina.
 
Heel veel plezier en succes met de voorbereidingen en de quiz natuurlijk!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Competitieleider: (0348)411777 - Clubhuis: (0348)418405 - Secretaris: (06)13461514

Tennispark Linschoten

Jacob Barneveldstraat 26
3461 GA LINSCHOTEN

KVK-nummer

40478075