Onze historie

 

De tennisbanen van TVL in de beginjaren

Al meer dan 50 jaar tennissen in Linschoten

In 2023 betaat TVL 50 jaar. In 1973 begon de vereniging met een oude caravan als clubgebouw. In 1974 kreeg de club ook baanverlichting. Volgens de Woerdense Courant omdat er "onder de leden steeds meer behoefte ontstond om ook 's avonds te kunnen tennissen". Daarna is TVL uitgegroeid tot de grootste vereniging van Linschoten.

Aan het werk aan het nieuwe clubhuis (1984)

 

 

 

Na enkele jaren behelpen is besloten tot het bouwen van een nieuw clubhuis. De leden hebben dit zelf voor het grootste deel tot stand gebracht!

Grote renovatie in 2007
In 2007 zijn het tennispark en het clubhuis ingrijpend gerenoveerd. De tennisbanen zijn voorzien van ‘all-weather’ banen, waardoor sindsdien het gehele jaar kan worden getennist. Zo veranderde TVL van een typische zomervereniging naar een vereniging die het hele jaar open is!

 

Download of verkrijg het jubileumboekje van TVL

De gehele geschiedenis van TVL is beschreven in het jubileumboekje 50 jaar TVL. U kunt dit boeje downloaden via deze link. Heeft u liever een gedrukt exemplaar? Dan kunt u er een meenemen vanaf het stapeltje dat in het clubhuis ligt (op de buffetkast bij binnenkomst links van de deur).

 

Een gezellige en vitale tennisvereniging
TVL is uitgegroeid tot een gezellige en vitale tennisvereniging, die diep geworteld is in Linschoten. Maar ook van buiten Linschoten verwelkomen wij regelmatig nieuwe leden. Zij kiezen voor de sfeer van de ‘kleinere’ tennisvereniging waar het goed toeven is op en rond de banen. TVL stelt veel in het werk om nieuwe leden zich zo snel mogelijk te laten thuisvoelen.

Lid worden of meer informatie over TVL? Stuur een mail naar [email protected].

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Competitieleider: (0348)411777 - Clubhuis: (0348)418405 - Secretaris: (06)13461514

Tennispark Linschoten

Jacob Barneveldstraat 26
3461 GA LINSCHOTEN

KVK-nummer

40478075