T.V. Linschoten

Welkom bij TVL
 
Welkom bij Tennisvereniging Linschoten!
 
TVL is als tennisclub niet meer weg te denken uit Linschoten en omgeving. Met bijna 300 leden is TVL misschien wel de grootste sportvereniging van Linschoten. TVL is vooral een gezellige vereniging en heeft veel te bieden. Het hele jaar door!
 
365 Dagen per jaar tennissen op ons sfeervolle park
TVL beschikt over een mooi en uitstekend onderhouden tennispark aan de rand van Linschoten. Op 6 verlichte ‘all weather’ banen tennist u bij TVL 365 dagen per jaar! Leden van omliggende verenigingen zijn tijdens de winterperiode welkom voor een speciaal winterlidmaatschap, dat loopt van 1 oktober tot 1 april. Daarna tennist u in de zomer gewoon weer verder bij uw eigen vereniging!
 
Tennis is een sport voor iedereen
Tennis is een sport voor jong en oud, op alle niveaus. Met tennis kun je nog op iedere leeftijd beginnen. Bij TVL staat plezier in tennissen voorop. Uiteraard biedt TVL alle mogelijkheden om deel te nemen aan toernooien en de KNLTB tenniscompetitie in voorjaar en najaar, maar ook voor ‘gewoon een balletje slaan’ kunt u prima bij ons terecht.
 
Professionele tennisschool
In samenwerking met tennisschool Nick Mettes biedt TVL ook alle mogelijkheden om het tennisspel (nog beter) te leren. De tennisleraar legt u graag de fijne kneepjes uit, zowel in groepsverband als in privélessen. De tennisschool biedt speciale introductielessen zodat u rustig kunt proberen of tennis iets voor u is, zonder de verplichting lid te worden van TVL.
 
Activiteiten voor iedereen
TVL biedt veel activiteiten, voor jong tot oud, van beginner of recreant tot fanatieke wedstrijd tennisser. Al die activiteiten worden in goede banen geleid door enthousiaste vrijwilligers. Hoogtepunten zijn de Clubkampioenschappen, inclusief een speciale ‘nieuwe leden/beginnerpoule’, en het Open Toernooi. Tijdens deze evenementen is het extra gezellig langs de banen met veel publiek en mooie wedstrijden.
 
Nieuwe leden zijn welkom!
Met bijna 250 leden hebben wij nog voldoende ruimte voor nieuwe leden. Op ons prachtige tennispark tennist u 365 dagen per jaar en kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten. Niets moet, u bepaalt hoe en wanneer u tennist. Gewoon een balletje slaan en daarna gezellig in ons prachtige clubhuis of op het terras een drankje nuttigen samen met anderen. Tennissen bij TVL. Dat is sporten én genieten op een sfeervol park!

Kortom: waarom zou je lid worden?

  • Sportiviteit en gezelligheid;
  • Gunstige verhouding leden/banen en dus veel speelmogelijkheid op één van de zes banen;
  • Een tennisbaan dicht in de buurt;
  • Actieve en recreatieve mede-tennisleden;
  • Diverse activiteiten, voor ieder wat wils, waaronder vele toernooien, zoals het Open toernooi van Linschoten, mini-maxi toernooi, privé-zondagmiddag-mixed-competitie, 50+ toernooi, clubkampioenschappen etc., etc..
  • Een enthousiaste groep vrijwilligers op wie onze club draait.
  • Onze samenwerking met tennisschool Nick Mettes voor trainingsmogelijkheden.

Wij hopen je met deze informatie van dienst te zijn geweest. Mocht je nog vragen, opmerkingen en/of tips hebben dan horen wij uiteraard graag van je ([email protected]) of meld je hier aan.
Tot ziens op de tennisbaan!

Het TVL-bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Competitieleider: (0348)411777 - Clubhuis: (0348)418405 - Secretaris: (06)13461514

Tennispark Linschoten

Jacob Barneveldstraat 26
3461 GA LINSCHOTEN

KVK-nummer

40478075