Tennisles

Tennisles
 
Maar weinig mensen worden geboren met een natuurlijk tennistalent. Het nemen van les helpt zeker om de juiste manieren waarop je de bal kunt slaan, onder de knie te krijgen. Daarnaast wordt tijdens de les ook aandacht besteed aan tactische aspecten van het tennisspel.
 
TV Linschoten heeft een contract met Tennisschool Mettes uit Montfoort.
 
 
 
 
 
 
Tennisschool Mettes
 
 
Nick Mettes is al vele jaren de vaste tennisleraar bij TV Montfoort. Toen in Linschoten een mogelijkheid was om les te komen geven had hij direct belangstelling. Over zijn benadering van het geven van tennislessen zegt hij:

"Tennisschool Mettes staat voor passie plezier en prestatie. Tijdens de trainingen is het belangrijk dat de leerlingen een voldaan gevoel hebben. De trainingen zijn bedoelt om 4 aspecten goed naar voren te brengen waaronder techniek, tactiek, fysiek en mentaal. Om deze 4 aspecten te kunnen verbeteren/bereiken gaat het erom dat zowel de leerling als de trainer gemotiveerd en bereid zijn om tot een doel te komen."

Opgeven voor tennislessen kan via de website https://tennisschoolmettes.nl/verenigingen

De lessen starten in oktober (winterseizoen) of in april (zomerseizoen).

De lessen worden gegeven in Linschoten (Nick zal de website hier binnenkort nog op aanpassen). Momenteel zij de lessen op maandagavond en woensdagavond (volwassenen) en op vrijdagmiddag (jeugd).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Competitieleider: (0348)411777 - Clubhuis: (0348)418405 - Secretaris: (0348)424 646

Tennispark Linschoten

Jacob Barneveldstraat 26
3461 GA LINSCHOTEN

KVK-nummer

40478075