Tennisles

Tennisles
 
Maar weinig mensen worden geboren met een natuurlijk tennistalent. Het nemen van les helpt zeker om de juiste manieren waarop je de bal kunt slaan, onder de knie te krijgen. Daarnaast wordt tijdens de les ook aandacht besteed aan tactische aspecten van het tennisspel.
 
TV Linschoten heeft een contract met Tennisschool Mettes uit Montfoort.
 

Inschrijven Winterlessen

Je kunt inschrijven voor het zomer- of voor het winterseizoen. Het winterseizoen loopt in de maanden oktober tot en met maart. De overige maanden is het zomerseizoen. De tennislessen worden op de maandag, dinsdag en vrijdag gegeven, ook is het mogelijk om in de ochtend of middag les te krijgen.

Via deze link kun je inschrijven: https://tennisschoolmettes.nl/tv-linschoten/

Wij raden aan om eerst deze pagina goed door te lezen. Zo is het alleen mogelijk om tennislessen te nemen wanneer je lid bent van TV Linschoten.

Het lesgeld is afhankelijk van het aantal personen waarmee je lest. Bij groepslessen met vier personen betaal je een kwart van wat je voor een privéles zou betalen.

De definitieve indeling wordt ongeveer een week voorafgaand aan de eerste tennislessen per e-mail gecommuniceerd. Je ontvangt dan meer informatie over de lesdag en de tijdstip waarop je tennisles zal plaatsvinden.

Heb je wensen t.a.v. partners en lestijden? Schrijf dan tijdig in zodat wij er rekening mee kunnen houden. Bij eventuele vragen kan je contact opnemen door een mail te sturen naar [email protected] of [email protected]. Je kunt ook bellen met 06 40 41 97 56. 

Een leerzaam en gezellig  tennisseizoen gewenst!

Het bestuur van TVL

 
 
 
 
Tennisschool Mettes
 
 
Nick Mettes is al vele jaren de vaste tennisleraar bij TV Montfoort. Toen in Linschoten een mogelijkheid was om les te komen geven had hij direct belangstelling. Over zijn benadering van het geven van tennislessen zegt hij:

"Tennisschool Mettes staat voor passie plezier en prestatie. Tijdens de trainingen is het belangrijk dat de leerlingen een voldaan gevoel hebben. De trainingen zijn bedoelt om 4 aspecten goed naar voren te brengen waaronder techniek, tactiek, fysiek en mentaal. Om deze 4 aspecten te kunnen verbeteren/bereiken gaat het erom dat zowel de leerling als de trainer gemotiveerd en bereid zijn om tot een doel te komen."

Opgeven voor tennislessen kan via de website https://tennisschoolmettes.nl/tv-linschoten/

De lessen starten in oktober (winterseizoen) of in april (zomerseizoen).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Competitieleider: (0348)411777 - Clubhuis: (0348)418405 - Secretaris: (06)13461514

Tennispark Linschoten

Jacob Barneveldstraat 26
3461 GA LINSCHOTEN

KVK-nummer

40478075