Tennisles

Tennisles
 
Maar weinig mensen worden geboren met een natuurlijk tennistalent. Het nemen van les helpt zeker om de juiste manieren waarop je de bal kunt slaan, onder de knie te krijgen. Daarnaast wordt tijdens de les ook aandacht besteed aan tactische aspecten van het tennisspel.
 
TV Linschoten heeft een contract met tennisschool Groene Hart Tennis uit Woerden.
 
 
Tennisschool Groene Hart Tennis
 
Groene Hart Tennis is de tennisschool van Lawrence Bolger en Wilco Meiborg uit Woerden. Zij verzorgen de tennislessen voor de verenigingen VEP (Woerden), TC Woerden en TV Linschoten. Voor een uitgebreide kennismaking verwijzen wij graag naar hun website: www.groeneharttennis.nl. Op deze site kun je ook je belangstelling aangeven om te lessen. In onderling overleg wordt dan bepaald hoe en wanneer die lessen kunnen worden gegeven. Groene Hart Tennis kent een voorjaars- en najaarsseizoen van 17 lessen. Het voorjaar loopt van februari t/m juni, het najaar van augustus t/m december.
 
De lessen in Linschoten worden gegeven door Erick Gille. Erick stelt zichzelf voor:
 
 
Ik ben Erick Gille, 32 jaar en woonachtig in Woerden samen met mijn vriendin Zjoskeen 2 kinderen Noor (2) en Duuk (6 maanden). Passie voor tennis, enthousiasme wat ik graag wil overbrengen aan jong en oud en gedrevenheid om mijzelf en anderen te verbeteren beschrijven mij als tennisser en trainer het beste. Vanaf mijn 6e jaar begonnen met de basis van tennis in de vorm van bal- en slagvaardigheid. Als er niemand was om samen mee te tennissen, vond ik wel een muur om tegenaan te slaan. In mijn latere jeugd als selectiespeler fanatiek gaan trainen, competitie gespeeld en verschillende toernooien in de regio afgegaan om de strijd aan te gaan met andere tennissers. Dit enthousiasme voor tennis heeft uiteindelijk geleid tot het behalen van mijn trainerslicentie A in 2014-2015 en de trainerslicentie B in 2017-2018. Dit alles geeft mij de mogelijkheid tennistrainingen op maat aan te bieden voor zowel jong als oud. Ik heb er dan ook onwijs veel zin in, om samen met de andere trainers van Groene Hart Tennis, te beginnen aan deze mooie uitdaging om TV Linschoten verder te helpen ontwikkelen op tennisgebied.
 
Erick
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Competitieleider: (0348)411777 - Clubhuis: (0348)418405 - Secretaris: (0348)424 646

Tennispark Linschoten

Jacob Barneveldstraat 26
3461 GA LINSCHOTEN