Tossen: niets vooraf regelen

Bij TLV draaien enkele vaste wekelijkse toss-activiteiten. Daar kun je individueel aan deelnemen. Je hoeft dus niet eerst tennispartners te regelen. We kennen:

  • de volledig vrije toss op maandavond en

  • twee toss-activiteiten met vooraanmelding.

Spelen op maandagavond: de toss-avond met vrije inloop

De maandagavond (vanaf 20.00 uur) is de vrije toss-avond van onze vereniging, waarop leden van alle niveaus met elkaar kunnen tennissen. Dit is vooral voor nieuwe leden een ontspannen manier om kennis te maken met andere leden. Door loting van de dan aanwezige leden worden teams ingedeeld. De toss begint om 20.00 uur, maar omdat er elk half uur opnieuw wordt ingedeeld, kun je ook 20.30 of 21.00 uur aanhaken als je dat beter uitkomt. De maandagavondtoss vindt het hele jaar plaats, behalve tijdens de clubkampioenschappen (enkele wisselende weken) en het open toernooi (week 36, begin september).

Omdat de opkomst wisselelend is, hebben we een appgroep voor deze avond ingesteld, waarop je je kunt aangeven dat je komt (en kunt zien wie er nog meer komen). Wil je daaraan meedoen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je naam en 06-nummer.

Tossen met vooraanmeldig

Vrijdagochtend-toss

Dick Daniëls organiseert elke vrijdagochtend een toss met indeling vooraf. Elke maand kun je doorgeven op welke dagen je wilt meespelen. Op basis van de aanmeldingen stelt Dick koppels samen, die met/tegen elkaar spelen. Wil je je ook opgeven? Stuur een mailtje aan [email protected].

Kookwekkercompetitie

Vergelijkbaar met de vrijdagochtend-toss is de kookwekkercompetitie op dinsdagochtend. Hieraan wordt in de praktijk alleen door dames deelgenomen. Ook hiervoor moet je je van tevoren inschrijven. Dat kan bij Astrid van Os via [email protected]. Astrid zorgt dan voor de indeling. En hoewel het woord ‘competitie’ je misschien doet denken aan een lange reeks van wedstrijden: hier staat elk potje weer op zich en de uitslagen mag je naderhand weer vergeten.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Competitieleider: (0348)411777 - Clubhuis: (0348)418405 - Secretaris: (0348)424 646

Tennispark Linschoten

Jacob Barneveldstraat 26
3461 GA LINSCHOTEN

KVK-nummer

40478075