Bardiensten

Zolang de bar wegens de coronamaatregelen gesloten is, is het onderstaande niet van toepassing.

Wie lid is van onze vereniging is verplicht tweemaal per jaar een bardienst in te vullen. Door dit als leden zelf te doen kunnen we de prijzen laag houden, zowel van de consumpties als van het lidmaatschap.

Aan het begin van het competitiejaar vul je de data waarop je beschikbaar bent in in de bardienstplanner.

Hoe kun je inschrijven voor bardiensten?

Klik rechtsboven deze pagina op "Mijn Club" en ga naar "Diensten". De openstaande diensten zijn in groen aangegeven.

Als je niet op deze website bent, kunt je ook rechtstreeks via mijn.knltb.club inloggen en naar de Dienstenplanner gaan.

Een bardienst veranderen

Heb je je ingeschreven voor een bardienst en ben je onverhoopt verhinderd, dan kun je die inschrijving niet zelf aanpassen. Stuur dan een mailtje aan [email protected], zodat hij de dienst kan verwijderen.

Ontvangen en afgeven van de sleutel van het clubhuis

Na afloop van de dienst bezorg je de sleutel van het clubhuis bij degene die de volgende bardienst heeft. Wie je opvolger is, staat op de mail die je kort voor de bardienst krijgt. Mocht de eerstvolgende bardienst nog niet zijn ingevuld, dan wordt er geen sleuteladres genoemd in de mail. Daarom ligt er een overzicht van alle bardiensten op de bar. Hierop vind je alle geplande bardiensten.

Sleuteladres buiten Linschoten?

Woont je opvolger buiten Linschoten, dat kun je misschien onderling beter iets anders afspreken. Bijvoorbeeld dat deze de sleutel vlak voor de bardienst bij jou thuis of op de tennisbaan krijgt.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Competitieleider: (0348)411777 - Clubhuis: (0348)418405 - Secretaris: (0348)424 646

Tennispark Linschoten

Jacob Barneveldstraat 26
3461 GA LINSCHOTEN