Bardiensten

Wie langer dan een jaar lid is van onze vereniging is verplicht tweemaal per jaar een bardienst in te vullen. Door dit als leden zelf te doen kunnen we de prijzen laag houden, zowel van de consumpties als van het lidmaatschap.

Aan het begin van het competitiejaar (begin april) vul je twee data waarop je in het komende jaar beschikbaar bent in in de bardienstplanner.

Hoe kun je inschrijven voor bardiensten?

Klik rechtsboven deze pagina op "Mijn Club" en ga naar "Diensten". De openstaande diensten zijn in groen aangegeven.

Een bardienst inplannen kan nog eenvoudiger via de Club-app. Ga binnen de app naar Club > Diensten en maak een keuze.

Een bardienst veranderen

Heb je je ingeschreven voor een bardienst en ben je onverhoopt verhinderd, dan kun je die inschrijving niet zelf aanpassen. Stuur dan een mailtje aan [email protected], zodat hij de dienst kan verwijderen.

Ontvangen en afgeven van de sleutel van het clubhuis

Na afloop van de dienst bezorg je de sleutel van het clubhuis bij degene die de volgende bardienst heeft. Waar je opvolger woont, staat op de mail die je kort voor de bardienst krijgt. Mocht je contact willen met je opvolger, dan vind je de contactgegevens in de ClubApp onder Club > Info > Ledenlijst

Sleuteladres buiten Linschoten?

Woont je opvolger buiten Linschoten, dat kun je misschien onderling beter iets anders afspreken. Bijvoorbeeld dat deze de sleutel vlak voor de bardienst bij jou thuis of op de tennisbaan krijgt.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Competitieleider: (0348)411777 - Clubhuis: (0348)418405 - Secretaris: (0348)424 646

Tennispark Linschoten

Jacob Barneveldstraat 26
3461 GA LINSCHOTEN

KVK-nummer

40478075