Verslag LiMo-toernooi bij de jeugd

25 maart 2019


De jeugd heeft afgelopen week ook meegedaan aan het Limo toernooi. De jeugd tm 12 jaar is in twee poules verdeeld en hebben gedurende de week meerdere wedstrijden gespeeld. Deze kinderen spelen in het voorjaar mee met de Groene Competitie, waarmee dit toernooi een mooie voorbereiding is. Het is erg leuk om te zien hoe deze kinderen zich het afgelopen jaar verder hebben ontwikkeld en steeds spannendere wedstrijden met lange rally's spelen. 

De nummers 1 en 2 van de poules hebben op zondag een kruisfinale gespeeld en de winnaars hiervan uiteindelijk de finale. 
Jesse heeft de kruisfinale helaas verloren van Stijn met 0-4 en 1-4. De partij tussen Tobias en Jurre was erg spannend. Tobias had de eerste set gewonnen met 4-2, maar de tweede set had lange rally's met lastige ballen over en weer. Deze set ging uiteindelijk naar Jurre met 5-3. De wedstrijd is uiteindelijk beslist in een tiebreak die door Tobias is gewonnen met 7-4. Hierna volgde de finale tussen Stijn en Tobias. Waar Stijn de eerste set met 4-1 kon winnen, was ook hier de tweede set een moeilijkere strijd. Maar uiteindelijk kon Tobias de tweede set helaas niet winnen en was deze set met 4-2 voor Stijn. Hiermee mag Stijn zich kampioen van het Limo-toernooi 2019 onder de jeugd noemen.

Wij willen de jeugd bedanken voor hun enthousiaste inzet en vooral de sportieve en leuke wedstrijden die gespeeld zijn. Een erg leuke ontwikkeling!

De Jeugdcommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Competitieleider: (0348)411777 - Clubhuis: (0348)418405 - Secretaris: (0348)424 646

Tennispark Linschoten

Jacob Barneveldstraat 26
3461 GA LINSCHOTEN