Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Tennisschool

Rob van der DraaiTennisschool Tennis4U

Mijn naam is Rob van der Draai, geboren op 16-3-1967, in het bezit van Tennisleraar A en B licentie, Tenniskids licenties en ik ben eigenaar van Tennisschool Tennis4U.

Tennis4U is niet zomaar een tennisschool, Tennis4U staat bekend om hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voor leerlingen en verenigingen. Tennis4U werkt met gediplomeerde trainers die lang bij Tennis4U en bij een club werkzaam willen zijn.

De trainers van Tennis4U geven in de zomer bijna 700 mensen tennisles, zij werken daarbij zoveel mogelijk als team, hebben daarom regelmatig overleg en werken vanuit dezelfde visie, waarbij de speler centraal staat. Het voordeel hiervan is dat een wisseling, of een invalbeurt, van een trainer nauwelijks invloed heeft.

Onze trainers komen maandelijks bij elkaar om gecoacht te worden en elkaar te coachen zodat de lesmethodiek gegarandeerd blijft.

De basis van onze visie is dat wij het als onze belangrijkste taak beschouwen om onze leerlingen zo enthousiast mogelijk te maken voor de tennissport, zodat ze veel tennissen en gebruik maken van de faciliteiten van de vereniging.We werken daarbij alleen met trainers met een licentie. Ons streven is om voor iedere vereniging een clubtrainer in te zetten die langdurig bij die vereniging werkzaam is en daardoor een echte clubtrainer wordt. Het aanspreekpunt van de vereniging.

Tenniscentrum Oudewater is de thuisbasis voor Tennis4U, hierdoor beschikt de tennisschool over een uitstekende binnenaccommodatie. Om deel te nemen aan onze aktiviteiten in Tenniscentrum Oudewater is het niet nodig is om lid te zijn van een vereniging.

In de zomer verzorgen wij de tennislessen bij TV Benschop, TV de Heksenmeppers, TV Linschoten, TV Moordrecht, TV Slagwaardig, TV Wiericke en in de hal van Tenniscentrum Oudewater.

In de winter geven wij les in de hal bij Tenniscentrum Oudewater, bij TV Benschop op cushion court, bij TV Linschoten op smash-court banen en bij TV Slagwaardig op French Court. Daarnaast verzorgen wij voor TV Moordrecht lessen op de buitenbanen, in sporthal de Zuidplas in Moordrecht en in de tennishal van GLTC Be Quick Gouda.

Voor onze tennisschool verzorgt Dennis Wolf de tennislessen bij T.V. Linschoten.

Als u vragen en of opmerkingen heeft, stuur dan aub een mailtje naar info@tennis4u.nl

Veel tennisplezier,

Rob van der Draai


 Over vereniging 
 Welkom bij TVL
 Onze historie
 Waarom lid worden?
 Lidmaatschap
 Uit de reglementen
 Jeugdtennis
 Tennisschool
 Competitie
 Tennisleraar
 Tennisles
 Sponsor worden
 Betalen met PIN
 Contact & Route


 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Algemeen
 Activiteitenkalender
 Alle leden op een rij
 Commissies
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Tossen
 Voor nieuwe leden
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...
 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren
 Zondag Heren