Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Welkom bij TVL

Het bestuur in vroeger tijdenWelkom bij Tennisvereniging Linschoten!
TVL is als tennisclub niet meer weg te denken uit Linschoten en omgeving. Met bijna 400 leden is TVL de grootste vereniging van Linschoten. TVL is vooral een gezellige vereniging en heeft veel te bieden!

365 Dagen per jaar tennissen op ons sfeervolle park
TVL beschikt over een mooi en uitstekend onderhouden tennispark aan de rand van Linschoten. Op 6 verlichte ‘all weather’ banen tennist u bij TVL 365 dagen per jaar! Leden van omliggende verenigingen zijn tijdens de winterperiode welkom voor een speciaal winterlidmaatschap, dat loopt van 1 oktober tot 1 april. Daarna tennist u in de zomer gewoon weer verder bij uw eigen vereniging!

Tennis is een sport voor iedereen
Tennis is een sport voor jong en oud, op alle niveaus. Met tennis kun je nog op iedere leeftijd beginnen. Bij TVL staat plezier in tennissen voorop. Uiteraard biedt TVL alle mogelijkheden om deel te nemen aan toernooien en de KNLTB tenniscompetitie in voorjaar en najaar, maar ook voor ‘gewoon een balletje slaan’ kunt u prima bij ons terecht.

Professionele tennisschool
In samenwerking met Tennisschool Tennis4U biedt TVL ook alle mogelijkheden om het tennisspel (nog beter) te leren. Tennisleraar Dennis legt u graag de fijne kneepjes uit, zowel in groepsverband als in privélessen. Tennis4U biedt speciale introductielessen zodat u rustig kunt proberen of tennis iets voor u is, zonder de verplichting lid te worden van TVL.

Activiteiten voor iedereen
TVL biedt veel activiteiten, voor jong tot oud, van beginner of recreant tot fanatieke wedstrijd tennisser. Al die activiteiten worden in goede banen geleid door enthousiaste vrijwilligers. Hoogtepunten zijn de Clubkampioenschappen, inclusief een speciale ‘nieuwe leden/beginnerpoule’, en het Open Toernooi. Tijdens deze evenementen is het extra gezellig langs de banen met veel publiek en mooie wedstrijden.

Nieuwe leden zijn welkom!
Met bijna 400 leden hebben wij nog voldoende ruimte voor nieuwe leden. Op ons prachtige tennispark tennist u 365 dagen per jaar en kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten. Niets moet, u bepaalt hoe en wanneer u tennist. Gewoon een balletje slaan en daarna gezellig in ons prachtige clubhuis of op het terras een drankje nuttigen samen met anderen. Tennissen bij TVL. Dat is sporten én genieten op een sfeervol park!

Lid worden of meer informatie over TVL? Lees dan dit of stuur een mail naar info@tvlinschoten.com.

Welkom bij TVL!


 Over vereniging 
 Welkom bij TVL
 Onze historie
 Waarom lid worden?
 Lidmaatschap
 Uit de reglementen
 Jeugdtennis
 Tennisschool
 Competitie
 Tennisleraar
 Tennisles
 Sponsor worden
 Betalen met PIN
 Contact & Route


 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Algemeen
 Activiteitenkalender
 Alle leden op een rij
 Commissies
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Tossen
 Voor nieuwe leden
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...
 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren
 Zondag Heren