Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


IMG-20171008-WA0004.jpg
IMG-20171008-WA0003.jpg
IMG-20171008-WA0002.jpg
Meest recente foto's
Tossen: regel je medespelers ter plekke
 F.J.J.H. van Hoorn  Tossen  264x gelezen

 

Bij TLV draaien enkele vaste wekelijkse toss-activiteiten. Daar kun je individueel aan deelnemen. Je hoeft dus niet eerst tennispartners te regelen. We kennen:

  • de volledig vrije toss op maandavond en
  • twee toss-activiteiten met vooraanmelding.

 

 

 

Spelen op maandagavond: de toss-avond met vrije inloop

De maandagavond (vanaf 20.00 uur) is de vrije toss-avond van onze vereniging, waarop leden van alle niveaus met elkaar kunnen tennissen. Dit is vooral voor nieuwe leden een ontspannen manier om kennis te maken met andere leden. Door loting van de dan aanwezige leden worden teams ingedeeld. De toss begint om 20.00 uur, maar omdat er elk half uur opnieuw wordt ingedeeld, kun je ook 20.30 of 21.00 uur aanhaken als je dat beter uitkomt. De maandagavondtoss vindt het hele jaar plaats, behalve tijdens de clubkampioenschappen (enkele wisselende weken) en het open toernooi (week 36, begin september).

Tossen met vooraanmeldig

Vrijdagochtend-toss

Jaap van der Bent en Dick Daniëls organiseren elke vrijdagochtend een toss met indeling vooraf. Elke maand kun je doorgeven op welke dagen je wilt meespelen. Op basis van de aanmeldingen stellen Jaap en Dick koppels samen, die met/tegen elkaar spelen. Wil je je ook opgeven? Stuur een mailtje aan jvanderbent@ziggo.nl .

Kookwekkercompetitie

Vergelijkbaar met de vrijdagochtend-toss is de kookwekkercompetitie. Hieraan wordt in de praktijk alleen door dames deelgenomen. Ook hiervoor moet je je van tevoren inschrijven. Dat kan bij Astrid van Os via admvanos@casema.nl. Astrid zorgt dan voor de indeling. En hoewel het woord ‘competitie’ je misschien doet denken aan een lange reeks van wedstrijden: hier staat elk potje weer op zich en de uitslagen mag je naderhand weer vergeten.


woensdag 1 januari 2014, 13:34 uur 1 reactie (reageer)


1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Algemeen
 Activiteitenkalender
 Alle leden op een rij
 Commissies
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Tossen
 Voor nieuwe leden
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren
 Zondag Heren