Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesMini-Maxi en Invitatietoernooi (5 nov)
 Tim Makker  Activiteitenkalender  49x gelezen

Met de winter in aantocht is het weer de hoogste tijd voor het altijd gezellige Mini-Maxi + Invitatietoernooi van TVL, op zondag 5 november. Inschrijven voor een of beide toernooien (en evt. lunch) kan tot 2 november.

 

Lees meer>Mini-Maxi-toernooi
 
We beginnen met het Mini-Maxi-toernooi, waarbij de jeugd (alle jeugdleeftijden, we delen op leeftijd in!) de gelegenheid heeft met en tegen senioren te spelen. Uiteraard is iedereen daarnaast van harte uitgenodigd om onze mini en maxi's aan te moedigen!

Stuur voor deelname uiterlijk 2 november een bericht naar

jeugdcommissietvlinschoten@gmail.com

 

Lunch

Tussen de twee toernooien in zal voor een lekkere lunch worden gezorgd! Ter dekking van de kosten van de lunch vragen wij een bijdrage van EUR 3,00 per lunch-deelnemer, dit kan ter plekke betaald worden. Ben je aanwezig bij de lunch, geef dat dan svp door bij je inschrijving, dan houden we daar rekening mee bij de inkoop.

 

Invitatietoernooi

Na de lunch start het invitatietoernooi. Heb jij een vriend, vriendin, kennis, familielid of buurman/buurvrouw die geen lid is van TVL of TVM maar waar je graag een keer mee zou willen tennissen? Kom dan naar TV Linschoten voor een sportief en vooral gezellig tennis event! Tijdens het invitatietoernooi speel je samen met je invitee tegen een aantal andere koppels. Elke partij duurt ongeveer een halfuur, mede afhankelijk van het aantal deelnemers.

Zin om mee te doen (evt. met iemand die stiekem toch lid is)? Stuur dan voor donderdag 2 november een mailtje naar tctvlinschoten@gmail.com  en vermeld daarbij de namen, speelsterktes en of je wel/niet  bij de lunch bent.

Overzicht programma zondag 5 november:

10:00 - 12:00        Mini-maxi-toernooi

12:00 - 13:00        Lunch

13:00 - 15:00…      Invitatietoernooi

Het Mini-Maxi + Invitatietoernooi is vooral een familie- en vrienden evenement. Gezelligheid en plezier staan voorop! Geef je dus op en graag tot 5 november.

Met vriendelijke groet,

TC en JC van TVL

donderdag 26 oktober 2017, 19:54 uur

Mini-Maxi en Invitatietoernooi (5 nov)

Met de winter in aantocht is het weer de hoogste tijd voor het altijd gezellige Mini-Maxi + Invitatietoernooi van TVL, op zondag 5 november. Inschrijven voor een of beide toernooien (en evt. lunch) kan tot 2 november.

 

Lees meer> Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Algemeen
 Activiteitenkalender
 Alle leden op een rij
 Commissies
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Tossen
 Voor nieuwe leden
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren
 Zondag Heren