Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
15 aug. Ook lid worden?
22 apr. Ontbreken jouw gegevens?
16 apr. Hoe plan je je bardiensten?
1 jan. Wat je moet weten over deze website
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG-20170108-WA0006.jpg
IMG-20170108-WA0005.jpg
IMG-20170108-WA0004.jpg
Meest recente foto's
Eind maart: eerste open toernooi in de regio
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  2x gelezen

Tennisvereniging Atilla (Papendorp Utrecht) organiseert als een van de eersten dit jaar een open tennis(dubbel)toernooi. Er wordt gespeeld van maandag 27 maart t/m zondag 2 april 2017 (plus voorweekend). Je kunt inschrijven voor de HD, DD en GD in de categorieën 5 6, 7 en 8. Meer informatie is te vinden op de website: www.tv-attila.nl. Inschrijven kan op toernooi.nl tot uiterlijk donderdag 16 maart. Op toernooi.nl vind je trouwens ook de andere open toernooien in de regio.


woensdag 22 februari 2017, 13:34 uur 0 reacties (reageer)
Activiteitenkalender 2017
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  7x gelezen

De activiteitenkalender van 2017 laat weer een goed gevuld programma zien. Naast het LiMo-toernooi in Linschoten in maart, zijn er de MoLi-kampioenschappen in juni die gehouden worden in Montfoort. Dit jaar zijn er ook enkele nieuwe activiteiten. De Sportquiz was daar een van, maar wat dacht je van de prestitieuze Champtions Trophy in oktober of het mysterieuze Wilde Weekend eind augustus? Zie hier de complete activiteitenkalender.

 

 


zondag 19 februari 2017, 13:20 uur 0 reacties (reageer)
Winnaars wintercompetitie gehuldigd
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  9x gelezen

Van november tot in februari streden op vrijdagavond geregeld zo’n 25 leden tegen elkaar in de interne wintercompetitie. Vrijdag 17 februari werden na de laatste wedstrijd alle punten bij elkaar opgeteld en de winnaars bekendgemaakt: Kim Vahl en Hanneke Visser. De winnaars kregen de wisselbeker uitgereikt.  Ook werden prijzen voor de tweede en derde plaats overhandigd (met dank aan WTW Tuinonderhoud en HappyFood Linschoten). Alle deelnemers, maar vooral de organisatoren: dank voor weer een succesvolle editie van de wintercompetitie.


zaterdag 18 februari 2017, 12:28 uur 0 reacties (reageer)
ALV met goed nieuws: zin in 2017
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  45x gelezen


Dinsdagavond 14 februari was de algemene ledenvergadering van 2017. Veel aandacht ging naar het beleid 2017-2020, waarin TVL toegankelijker en aantrekkelijker wil zijn voor niet-leden; door veelzijdiger activiteiten aan te bieden en daarvoor zowel meer abonnementsvormen als bijvoorbeeld de knipkaart of eenmalige vergoeding mogelijk te maken.

Een mooie meevaller is de structurele verlaging van de bijdrage aan de stichting STL, waardoor TVL in 2017 goed zal kunnen rondkomen en enkele investeringen kunnen worden gedaan (opknappen van het terras aan de zijde van baan 2; vernieuwing van de keuken en intensief baanonderhoud: de matten worden losgehaald en geklopt; dellen worden geëgaliseerd. En: de acties voor ledenwerving en -behoud gaan gewoon door!


woensdag 15 februari 2017, 11:13 uur 0 reacties (reageer)


Bereid je alvast voor op het LiMo lentetoernooi!
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  77x gelezen

“De kampioenschappen van de gemeente Montfoort”. Zo kun je het ook noemen, het LiMo lentetoernooi, dat gehouden wordt van 11 tot 26 maart op het tennispark in Linschoten. Nog voor het tennis(competitie)seizoen losbarst, kun je je krachten meten met de andere spelers uit Linschoten én Montfoort. Inschrijven kan tot 5 maart.

Lees meer>                                                        

dinsdag 14 februari 2017, 23:33 uur 0 reacties (reageer)
Volle bak bij Sportquiz Linschoten
 S.A.J. van Zanten   Algemeen  168x gelezen

Op 28 januari organiseerde TVL voor het eerst een Sportquiz, bedoeld voor alle strijdbare sportievelingen (die van gezelligheid houden) uit Linschoten en verre omstreken. Het werd een groot succes. Het clubhuis zat stampvol en er werd hard gewerkt om als beste uit de bus te komen. Het team van Jaap van der Bent ging er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor. Kijk voor een gefilmde impressie hier. Dank aan de organisatoren: de vragenbedenkers, de samenstellers van de filmpjes en geluidsfragmenten, de quizmaster en alle enthousiaste deelnemers.


woensdag 8 februari 2017, 13:00 uur 0 reacties (reageer)
Flinke beloning voor aanbrengen nieuw lid
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  216x gelezen

De tennisvereniging neemt dit jaar veel initiatieven om nieuwe leden te werven. Tijdens  de algemene ledenvergadering van 15 februari 2017 volgt daarover veel meer informatie. Eén van de initiatieven is voor elk lid van TVL interessant: wie een nieuw lid aanbrengt ontvangt 25% van de contributie van het nieuwe lid. Voor een seniorlid is dat dus € 45. Voor vier nieuwe leden tennis je een heel jaar gratis! Enige voorwaarde is dat het nieuwe lid de afgelopen twee jaar geen lid mag zijn geweest. Nieuwe leden kunnen zich hier aanmelden.


woensdag 11 januari 2017, 22:50 uur 0 reacties (reageer)
Jeugdleden steunen TVL
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  48x gelezen

Tijdens de Nieuwjaarsborrel werden de jeugdleden in het zonnetje gezet die het afgelopen jaar veel loten hebben verkocht voor de Grote Clubactie: Myrna Breure, Stijn van den Bosch, Elske Visser, Tobias Breure en Jurre van Diepen. Met de opbrengst van € 530 is de club heel blij. Heel erg bedankt voor jullie inzet!


dinsdag 10 januari 2017, 15:19 uur 0 reacties (reageer)
Nieuwjaarsborrel zonder toss toch geslaagd
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  59x gelezen

Zondag 8 januari 2017 vond de eerste gezamenlijke activiteit van de vereniging van dit jaar plaats: de Nieuwsjaarsborrel en het nuttigen van winterkost. In zijn toespraak noemde voorzitter Henk Bouma 2017 het begin van het nieuwe TVL, een vereniging waar je niet alleen kunt tennissen, maar waar ook aanverwante activiteiten worden georganiseerd, zoals de sportquiz (zie hieronder). Door de zojuist ingevallen dooi kon de toss helaas niet doorgaan.

dinsdag 10 januari 2017, 14:51 uur 0 reacties (reageer)
TVL op Facebook
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  84x gelezen

TVL heeft een eigen Facebookpagina. De laatste nieuwtjes, foto's, filmpjes vind je hier. Je kunt er ook je reacties kwijt. De pagina is openbaar, dus je hoeft geen lid te zijn van Facebook om hier een kijkje te kunnen nemen.

Kijk op https://www.facebook.com/tennislinschoten


donderdag 15 december 2016, 15:02 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Algemeen
 Activiteitenkalender
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Tossen
 Voor nieuwe leden
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Heren