Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
15 dec. TVL op Facebook
15 aug. Ook lid worden?
16 apr. Hoe plan je je bardiensten?
1 jan. Wat je moet weten over deze website
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG-20170108-WA0006.jpg
IMG-20170108-WA0005.jpg
IMG-20170108-WA0004.jpg
Meest recente foto's
Goed bezig!
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  80x gelezen

Je staat er niet altijd bij stil, maar tussen het tennissen door wordt er vaak flink op en rond de banen gewerkt door onze vrijwilligers. Op een zonnige woensdag in mei zijn Dick, Joop, Harry, Loek, Gerard en Henk bezig het groen rond de banen binnen de perken te houden. De baancommissie kan trouwens nog wel enkele krachten gebruiken. Je hoeft dan geen bardiensten te draaien. Als je belangstelling hebt kun je bellen met Gerard Benning (432937). Willeke, dank voor de foto!


woensdag 17 mei 2017, 12:23 uur 0 reacties (reageer)
Schrijf je in voor het MoLi toernooi
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  86x gelezen

Van vrijdag 16 juni t/m zondag 25 juni 2017 vindt het MoLi-sterrentoernooi plaats; de clubkampioenschappen voor de tennisverenigingen in Montfoort en Linschoten. Net als in maart (LiMO-toernnoi) een kans om je krachten te meten met andere tenissers in onze gemeente. Maar dan nu op gravel en met naar verwachting iets hogere temperaturen. Het tennispark wordt in stijl aangekleed en naast het tennissen worden diverse culinaire activiteiten georganiseerd. Vrijdag 23 juni is er een feestavond. Inschrijven kan tot uiterlijk 28 mei via toernooi.nl. Zeg het voort!

zondag 14 mei 2017, 00:11 uur 0 reacties (reageer)
Succesvolle Open dag
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  192x gelezen

Zondagmiddag 2 april was iedereen uit Linschoten (en daarbuiten) welkom op de tennisbanen van TVL. En dat hebben we geweten. Het was gezellig druk, maar desondanks voldoende mogelijkheden om deel te nemen aan de verschillende activiteiten, zowel op de banen als (later) op het terras. Niet dat er te voorzichtig was ingekocht, maar de hapjes van de bar- en eetcommissie raakten volledig uitverkocht. Het weer was geweldig. En ook mooi: zo'n 10 nieuwe leden hebben zich aangemeld!

dinsdag 4 april 2017, 13:09 uur 0 reacties (reageer)
Eerste LiMo-toernooi afgesloten
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  197x gelezen

Het eerste toernooi dat TVL en TVM samen hebben gehouden is zondagmiddag onder een stralend lentezonnetje afgesloten.  In de hoogste categorieën zegevierden uiteindelijk Tim de Bruin en Renée Levering (Enkel 6). Renée won samen met Judith van Rossum ook de Dubbel 6. En na een spannende finale HD6 ging de eer naar Tim de Bruin en Robert Jan Ekkers. Niet gewonnen? Neem revanche in juni bij de MoLi-kampioenschappen!

Trouwens, er worden ideeën geopperd om de naam van het toernooi aan te passen. Lees de reactie van Kim Vahl hieronder.

maandag 27 maart 2017, 14:20 uur 1 reactie (reageer)


Alleen voor leden: de complete ledenlijst
 F.J.J.H. van Hoorn  Alle leden op een rij  199x gelezen

Als je snel wat telefoonnummers en e-mailadressen wilt opzoeken van leden van TVL, moet je het doen met de ledenlijst van de KNLTB, die je in het linkermenu aantreft. Afgezien van het feit dat daar geen mailadressen in staan, is het soms handiger om alles in een overzicht te hebben. En dat alles vind je nu in het menu Nieuws (links) en "Alle leden op een rij" (rechts). Om redenen van privacy is ook dit onderdeel alleen zichtbaar wanneer je met je KNLTB-nummer bent ingelogd.


vrijdag 3 maart 2017, 13:34 uur 0 reacties (reageer)
Speel je competitite? Download de app!
 F.J.J.H. van Hoorn  Competitie  163x gelezen

De KNLTB heeft een handige app om de competitie te kunnen volgen. Je vindt er zowel het programma als de uitslagen van de gespeelde wedstijden. Je installeert de app op je telefoon vanaf de website van de KNLTB  en vervolgens: 

  • Vul je bondsnummer in;
  • Ga naar ‘competitie’;
  • Voeg een competitie toe met het + teken: selecteer "Voorjaarscompetitie Midden Voorjaar 2017"; selecteer de vereniging "T.V. Linschoten" en selecteer je team. (Uitzondering: deelnemers aan de zondagcompetitie selecteren "Landelijk Voorjaar 2017").
  • Geen smartphone? Dan vind je het competitieprogramma en de uitslagen/standen ook gewoon op deze site. Klik links op 'competitieteams' en daarna rechts op je speeldag.

donderdag 2 maart 2017, 22:49 uur 0 reacties (reageer)
Activiteitenkalender 2017
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  142x gelezen

De activiteitenkalender van 2017 laat weer een goed gevuld programma zien. Naast het LiMo-toernooi in Linschoten in maart, zijn er de MoLi-kampioenschappen in juni die gehouden worden in Montfoort. Dit jaar zijn er ook enkele nieuwe activiteiten. De Sportquiz was daar een van, maar wat dacht je van de prestitieuze Champtions Trophy in oktober of het mysterieuze Wilde Weekend eind augustus? Zie hier de complete activiteitenkalender.


zondag 19 februari 2017, 13:20 uur 0 reacties (reageer)
Winnaars wintercompetitie gehuldigd
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  158x gelezen

Van november tot in februari streden op vrijdagavond geregeld zo’n 25 leden tegen elkaar in de interne wintercompetitie. Vrijdag 17 februari werden na de laatste wedstrijd alle punten bij elkaar opgeteld en de winnaars bekendgemaakt: Kim Vahl en Hanneke Visser. De winnaars kregen de wisselbeker uitgereikt.  Ook werden prijzen voor de tweede en derde plaats overhandigd (met dank aan WTW Tuinonderhoud en HappyFood Linschoten). Alle deelnemers, maar vooral de organisatoren: dank voor weer een succesvolle editie van de wintercompetitie.


zaterdag 18 februari 2017, 12:28 uur 0 reacties (reageer)
ALV met goed nieuws: zin in 2017
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  152x gelezen


Dinsdagavond 14 februari was de algemene ledenvergadering van 2017. Veel aandacht ging naar het beleid 2017-2020, waarin TVL toegankelijker en aantrekkelijker wil zijn voor niet-leden; door veelzijdiger activiteiten aan te bieden en daarvoor zowel meer abonnementsvormen als bijvoorbeeld de knipkaart of eenmalige vergoeding mogelijk te maken.

Een mooie meevaller is de structurele verlaging van de bijdrage aan de stichting STL, waardoor TVL in 2017 goed zal kunnen rondkomen en enkele investeringen kunnen worden gedaan (opknappen van het terras aan de zijde van baan 2; vernieuwing van de keuken en intensief baanonderhoud: de matten worden losgehaald en geklopt; dellen worden geëgaliseerd. En: de acties voor ledenwerving en -behoud gaan gewoon door!


woensdag 15 februari 2017, 11:13 uur 0 reacties (reageer)
Volle bak bij Sportquiz Linschoten
 S.A.J. van Zanten   Algemeen  260x gelezen


Op 28 januari organiseerde TVL voor het eerst een Sportquiz, bedoeld voor alle strijdbare sportievelingen (die van gezelligheid houden) uit Linschoten en verre omstreken. Het werd een groot succes. Het clubhuis zat stampvol en er werd hard gewerkt om als beste uit de bus te komen. Het team van Jaap van der Bent ging er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor. Kijk voor een gefilmde impressie hier. Dank aan de organisatoren: de vragenbedenkers, de samenstellers van de filmpjes en geluidsfragmenten, de quizmaster en alle enthousiaste deelnemers.

 


woensdag 8 februari 2017, 13:00 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Algemeen
 Activiteitenkalender
 Alle leden op een rij
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Tossen
 Voor nieuwe leden
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Heren