Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
15 aug. Ook lid worden?
22 apr. Ontbreken jouw gegevens?
16 apr. Hoe plan je je bardiensten?
1 jan. Wat je moet weten over deze website
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG-20170108-WA0006.jpg
IMG-20170108-WA0005.jpg
IMG-20170108-WA0004.jpg
Meest recente foto's
28 april: geen tennis
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  12x gelezen

Na 10 jaar spelen op de smashcoartbanen is er groot onderhoud nodig. Dat gaat deze keer verder dan het vernieuwen van de infill. De matten worden losgehaald en eventuele oneffenheden worden weggewerkt. Ook het drainagesysteem wordt onder handen genomen. Het onderhoud is gunstig voor  de levensduur van de banen. Maar dat betekent wel dat er op 28 april niet kan worden getennist.


woensdag 19 april 2017, 09:15 uur 0 reacties (reageer)
Succesvolle Open dag
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  91x gelezen

Zondagmiddag 2 april was iedereen uit Linschoten (en daarbuiten) welkom op de tennisbanen van TVL. En dat hebben we geweten. Het was gezellig druk, maar desondanks voldoende mogelijkheden om deel te nemen aan de verschillende activiteiten, zowel op de banen als (later) op het terras. Niet dat er te voorzichtig was ingekocht, maar de hapjes van de bar- en eetcommissie raakten volledig uitverkocht. Het weer was geweldig. En ook mooi: zo'n 10 nieuwe leden hebben zich aangemeld!

dinsdag 4 april 2017, 13:09 uur 0 reacties (reageer)
Eerste LiMo-toernooi afgesloten
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  97x gelezen

Het eerste toernooi dat TVL en TVM samen hebben gehouden is zondagmiddag onder een stralend lentezonnetje afgesloten.  In de hoogste categorieën zegevierden uiteindelijk Tim de Bruin en Renée Levering (Enkel 6). Renée won samen met Judith van Rossum ook de Dubbel 6. En na een spannende finale HD6 ging de eer naar Tim de Bruin en Robert Jan Ekkers. Niet gewonnen? Neem revanche in juni bij de MoLi-kampioenschappen!

Trouwens, er worden ideeën geopperd om de naam van het toernooi aan te passen. Lees de reactie van Kim Vahl hieronder.

maandag 27 maart 2017, 14:20 uur 1 reactie (reageer)
Hoe plan je je bardienst in?
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  55x gelezen

Voorjaar! Dus: tijd om je bardiensten voor het komende jaar in te plannen. Hoe doe je dat ook alweer? Wanneer je inlogt op deze website verschijnt in het linkermenu de optie “Bardienst”. Ga vervolgens door naar seizoen 2017-2018, ook al klinkt dat nog ver weg. Selecteer een van de groene data van je eigen voorkeur en klik linksonder op “Inschrijven”. En dan nog een keer voor je tweede bardienst. Kijk eerst goed in je agenda, want wijzigingen kun je niet zelf aanbrengen. Wat je dan moet doen, lees je hier.


vrijdag 24 maart 2017, 16:43 uur 0 reacties (reageer)


Dinsdagavondcompetitie Montfoort Linschoten
 S.A.J. van Zanten  Competitie  75x gelezen

Tennisvereniging Montfoort organiseert weer een dinsdagavondcompetitie. Deze vindt plaats van 11 april tot 30 mei. Ook leden van TVL kunnen hieraan deelnemen. Heb je interesse klik dan op ‘lees meer’ en kijk onder de bitterballen. Inschrijven van een team kan via itc.tvmontfoort@gmail.com .

dinsdag 7 maart 2017, 21:26 uur 0 reacties (reageer)
Alleen voor leden: de complete ledenlijst
 F.J.J.H. van Hoorn  Alle leden op een rij  86x gelezen

Als je snel wat telefoonnummers en e-mailadressen wilt opzoeken van leden van TVL, moet je het doen met de ledenlijst van de KNLTB, die je in het linkermenu aantreft. Afgezien van het feit dat daar geen mailadressen in staan, is het soms handiger om alles in een overzicht te hebben. En dat alles vind je nu in het menu Nieuws (links) en "Alle leden op een rij" (rechts). Om redenen van privacy is ook dit onderdeel alleen zichtbaar wanneer je met je KNLTB-nummer bent ingelogd.


vrijdag 3 maart 2017, 13:34 uur 0 reacties (reageer)
Speel je competitite? Download de app!
 F.J.J.H. van Hoorn  Competitie  67x gelezen

De KNLTB heeft een handige app om de competitie te kunnen volgen. Je vindt er zowel het programma als de uitslagen van de gespeelde wedstijden. Je installeert de app op je telefoon vanaf de website van de KNLTB  en vervolgens: 

  • Vul je bondsnummer in;
  • Ga naar ‘competitie’;
  • Voeg een competitie toe met het + teken: selecteer "Voorjaarscompetitie Midden Voorjaar 2017"; selecteer de vereniging "T.V. Linschoten" en selecteer je team. (Uitzondering: deelnemers aan de zondagcompetitie selecteren "Landelijk Voorjaar 2017").
  • Geen smartphone? Dan vind je het competitieprogramma en de uitslagen/standen ook gewoon op deze site. Klik links op 'competitieteams' en daarna rechts op je speeldag.

donderdag 2 maart 2017, 22:49 uur 0 reacties (reageer)
Eind maart: eerste open toernooi in de regio
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  70x gelezen

Tennisvereniging Atilla (Papendorp Utrecht) organiseert als een van de eersten dit jaar een open tennis(dubbel)toernooi. Er wordt gespeeld van maandag 27 maart t/m zondag 2 april 2017 (plus voorweekend). Je kunt inschrijven voor de HD, DD en GD in de categorieën 5 6, 7 en 8. Meer informatie is te vinden op de website: www.tv-attila.nl. Inschrijven kan op toernooi.nl tot uiterlijk donderdag 16 maart. Op toernooi.nl vind je trouwens ook de andere open toernooien in de regio.


woensdag 22 februari 2017, 13:34 uur 0 reacties (reageer)
Activiteitenkalender 2017
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  88x gelezen

De activiteitenkalender van 2017 laat weer een goed gevuld programma zien. Naast het LiMo-toernooi in Linschoten in maart, zijn er de MoLi-kampioenschappen in juni die gehouden worden in Montfoort. Dit jaar zijn er ook enkele nieuwe activiteiten. De Sportquiz was daar een van, maar wat dacht je van de prestitieuze Champtions Trophy in oktober of het mysterieuze Wilde Weekend eind augustus? Zie hier de complete activiteitenkalender.


zondag 19 februari 2017, 13:20 uur 0 reacties (reageer)
Winnaars wintercompetitie gehuldigd
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  88x gelezen

Van november tot in februari streden op vrijdagavond geregeld zo’n 25 leden tegen elkaar in de interne wintercompetitie. Vrijdag 17 februari werden na de laatste wedstrijd alle punten bij elkaar opgeteld en de winnaars bekendgemaakt: Kim Vahl en Hanneke Visser. De winnaars kregen de wisselbeker uitgereikt.  Ook werden prijzen voor de tweede en derde plaats overhandigd (met dank aan WTW Tuinonderhoud en HappyFood Linschoten). Alle deelnemers, maar vooral de organisatoren: dank voor weer een succesvolle editie van de wintercompetitie.


zaterdag 18 februari 2017, 12:28 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Algemeen
 Activiteitenkalender
 Alle leden op een rij
 Competitie
 Jeugdactiviteiten
 Tossen
 Voor nieuwe leden
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Heren