Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
15 dec. TVL op Facebook
15 aug. Ook lid worden?
16 apr. Hoe plan je je bardiensten?
1 jan. Wat je moet weten over deze website
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG-20170108-WA0006.jpg
IMG-20170108-WA0005.jpg
IMG-20170108-WA0004.jpg
Meest recente foto's
Open toernooi wordt een feestje!
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  90x gelezen

Tja, Als je naar het weer kijkt is het herfst, maar bij TVL zijn wij nog gewoon aan het nazomeren...Dit weekend op het menu: * mediterrane kipschotel met tagliatelle a la Joke * Penne met Italiaanse gehaktballen in rode Saus * Rolpizza (met of zonder kip) en dat natuurlijk voor Clubprijzen (vanaf 3,50). KOM JE EEN HAPJE MEE ETEN?

PS: hou voor de wedstrijden en verplaatsingen tournooi.nl en je mail in de gaten!

Het Open toernooi van TVL kan nu al niet meer stuk. Dankzij de inspanningen van de bar- en eetcommissie valt er straks ook buiten de banen veel te beleven!


dinsdag 29 augustus 2017, 17:25 uur 3 reacties (reageer)
Open Toernooi 2017
 S.A.J. van Zanten   Algemeen  107x gelezen

In de week van 4 t/m 10 september vindt het Open Toernooi van TV Linschoten plaats. Na de zeer succesvolle editie van vorig jaar rekenen we ook nu weer op veel belangstelling voor dit gezellige toernooi, met dit jaar een Italiaans tintje. Gedurende de gehele week zijn alle banen gereserveerd voor de wedstrijden van dit toernooi. Heb je je niet ingeschreven en wil je toch spelen, dan kun je dat het beste overdag doen of op een ander moment wanneer er toevallig een baan vrij is.

zondag 20 augustus 2017, 20:44 uur
Vacature ledenadministratie
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  123x gelezen

Na vijf jaar gaat Gusta van Hienen stoppen met de ledenadminstratie. Dat betekent dat er per 1-1-2018 een vacature is voor deze functie. De werkzaamheden bestaan uit:

  • het bijhouden van het ledenbestand (in eigen Excel en op de KNLTB-website),
  • het verzorgen van pasjes voor bijzondere lidmaatschappen, zoals het winterlidmaatschap, etc.
  • afstemmen met de penningmeester,
  • en soms het mailen met leden.

Enige handigheid met de computer is van belang. Volgens Gusta kost het werk gemiddeld een uur per week. Het werk concentreert zich aan het begin en aan het eind van het jaar, wanneer men lid wordt of opzegt. Eén voordeel is er in ieder geval aan verbonden: de ledenadministrateur hoeft geen bardiensten in te vullen. Belangstellenden kunnen bellen met Gusta zelf, zij kan dan meteen de gewenste informatie geven. Haar nummer is 0348 415334.

dinsdag 4 juli 2017, 13:47 uur 1 reactie (reageer)
Prijzen Moli-kampioenschappen blijven in Montfoort
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  56x gelezen

De eerste clubkampioenschappen van de gemeente Montfoort zijn voornamelijk een Montfoortse aangelegenheid gebleven. Het aantal Linschotense deelnemers was beperkt en bij de winnaars zijn geen Linschotenaren te vinden. Wél vinden we onze Tim Makker en Maurits van Tubergen Lotgering terug op een gedeelde 3e/4e plaats in de Heren Enkel 6. Naar de oorzaken van de beperkte deelname is het raden. Misschien de periode in het jaar, zo kort na de competitie. Of is het de afstand. Want het blijft toch een heel eind fietsen!