Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
15 dec. TVL op Facebook
15 aug. Ook lid worden?
16 apr. Hoe plan je je bardiensten?
1 jan. Wat je moet weten over deze website
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG-20171008-WA0004.jpg
IMG-20171008-WA0003.jpg
IMG-20171008-WA0002.jpg
Meest recente foto's
Dank aan lotenverkopers Grote Clubactie
 Moniek van den Bosch-Bakker  Jeugdactiviteiten  16x gelezen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van onze tennisvereniging op 7 januari jl. hebben we kort stil gestaan bij de Grote Clubactie van afgelopen jaar.

Er zijn maar liefst 183 loten verkocht, dit houdt in een opbrengst van circa eur 430. Hiervan is circa 50% online en 50% door de jeugd middels verkoop langs de deuren opgehaald. Dit is weer een mooi bedrag waar we als vereniging goede investeringen mee kunnen doen.

Elske Visser heeft dit jaar de meeste loten verkocht en heeft hiervoor een presentje van de jeugdcommissie ontvangen. Ook Myrna Breure heeft veel loten verkocht. Elske en Myrna en natuurlijk alle andere lotenverkopers: bedankt voor jullie inzet. Voor de jeugd is inmiddels een lijnentrekker aangeschaft, waarbij de tennisvelden zichtbaar kleiner gemaakt kunnen worden. Het restant van de opbrengst wordt bijgelegd aan de aanschaf van vernieuwingen in het clubgebouw.

Via deze weg willen wij iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor de bijdrage aan de Grote Clubactie.

De jeugdcommissie

Rinda, Eveline en Moniek

zondag 7 januari 2018, 21:37 uur
Uitslag Grote clubactie 2017 bekend
 Moniek van den Bosch-Bakker   Algemeen  76x gelezen
        

De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie loterij 2017 is bekend! De winnende lotnummers zijn gepubliceerd op deze website. Klik hier om loten te controleren in de lotchecker. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de aankoop van een Grote Clubactie lot voor TV Linschoten. Wij wensen alle prijswinnaars alvast veel plezier met hun gewonnen prijs!

Jeugdcommissie van TV Linschoten


vrijdag 15 december 2017, 19:56 uur 0 reacties (reageer)
Geef je nu op voor de voorjaars/zomercompetitie
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  179x gelezen

Meedoen met voorjaarscompetitie (april-mei) of de zomercompetitie (mei-juni) 2018? Schrijf je dan uiterlijk 30 november 2017 in. Het klinkt misschien ver weg en je voelt de najaarscompetitie misschien nog in je spieren, het is belangrijk om je snel in te schrijven, want vol=vol.

Vanaf dit jaar zijn er twee nieuwe competitievormen, die misschien nog beter aansluiten bij wat je wilt: de 8/9-competitie voor beginners en de zomercompetitie op woensdagavond in mei en juni. Het inschrijfformulier kun je knippen uit de bijlage en plakken/mailen naar Ria Sluis (ria.sluijs@hotmail.com). Lees meer>


dinsdag 14 november 2017, 21:52 uur 1 reactie (reageer)
Actueel overzicht van onze commissies
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  70x gelezen

Naast het bestuur zijn tal van commissies actief. Voor het onderhoud van de baan, de barbezetting en bevoorrading, het organiseren van allerlei activiteiten en noem maar op. Sommige commissies zijn bijna onzichtbaar maar daardoor niet minder nuttig voor de vereniging. Denk bijvoorbeeld aan de kascontrolecommissie of de ledenadministratie. Wil je weten wie er in welke commissie zit? Kijk dan eens op het overzicht van alle commissies.


maandag 13 november 2017, 13:30 uur 0 reacties (reageer)


Wintertennis
 S.A.J. van Zanten   Algemeen  106x gelezen

Twee jaar geleden zijn we gestart met een onderlinge wintercompetitie, met veel enthousiaste leden en leuke partijtjes tennis. Daarom willen wij deze competitie de komende winter weer organiseren.  De vrijdagavonden die we hiervoor gepland hebben zijn: 17/11,   1/12,  15/12,  5/1,  19/1,  2/2 en 16/2. 
Je kunt één keer, meerdere keren of alle keren meedoen. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je speelsterkte, zodat iedereen leuke partijen kan tennissen.         Heb je interesse? Lees meer>

maandag 30 oktober 2017, 09:22 uur
Veelbelovend TVL-team wint regiocompetitie
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  202x gelezen

De Kids World Tour is zondag 8 oktober afgesloten met een klinkende overwinning van het Linschotense team. Dit team heeft met overtuigende getallen alle vijf de speeldagen gewonnen die dit jaar in de regio gehouden werden.

De Linschotense organisatie, die in handen was van Kerry Breure, was geweldig. De overwinning werd gevierd met een gezellige maaltijd.

Zie ook de meest recente foto's hierboven.

zondag 8 oktober 2017, 21:40 uur 0 reacties (reageer)
Fit de winter in met Hitt
 A. van Mullem   Algemeen  97x gelezen

Op maandag op 16 oktober 2017 start Tennis4You weer een nieuwe serie van 20 trainingen HITT bij TVL. HITT staat voor "Hoog Intensieve Tennis Training", dus je moet er flink tegenaan. De trainingen zijn op maandagen van 19.00 tot 20.00 uur. Je koopt een strippenkaart van 10 trainingen voor 100 euro, dus je mag zelf weten wanneer je komt!  Voor meer informatie kan je bellen of appen naar met Remco de Rijk: 06 24 705 704.

HITT#FIT#PLEZIER#TENNIS#CONDITIE#KRACHT#SLAGEN#SAMEN#ELK NIVEAU#

IEDEREEN KAN MEEDOEN#Impressie filmpje staat op Facebook

dinsdag 3 oktober 2017, 20:54 uur
De tennisleraar geeft goede voorbeeld bij het OT
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  184x gelezen

Dennis Wolf, tennistrainer vanuit Tennis4U bij TV Linschoten heeft weer eens het goede voorbeeld gegeven. Als winnaar van de Heren Enkel 4 bij het Open Toernooi van TV Linschoten 2017 mag hij weer een jaartje trots over het tennispark lopen. In het Gemengd dubbel 5 kwam Linschoten goed uit de bus. Remco Koopman en Karin van de Bent werden daar eerste. Linschotense winnaars vinden we ook terug bij de Heren Dubbels 7 en 8: Arjen, Maurits, Patrick en Kim: gefeliciteerd!

Tot het einde toe bleef het gezellig druk op het tennispark. Het slechte weer eerder in de week leidde er toe dat er volop wedstrijden waren op de finaledag. Alle deelnemers en organisatoren: hartelijk dank voor weer een mooie editie van ons toernooi!


maandag 25 september 2017, 17:28 uur 0 reacties (reageer)
Prijzen Moli-kampioenschappen blijven in Montfoort
 F.J.J.H. van Hoorn   Algemeen  88x gelezen

De eerste clubkampioenschappen van de gemeente Montfoort zijn voornamelijk een Montfoortse aangelegenheid gebleven. Het aantal Linschotense deelnemers was beperkt en bij de winnaars zijn geen Linschotenaren te vinden. Wél vinden we onze Tim Makker en Maurits van Tubergen Lotgering terug op een gedeelde 3e/4e plaats in de Heren Enkel 6. Naar de oorzaken van de beperkte deelname is het raden. Misschien de periode in het jaar, zo kort na de competitie. Of is het de afstand. Want het blijft toch een heel eind fietsen!